Ոսպով ապուր

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Ոսպով ապուր

Մատուցելիս ոսպով ապուրի վրա շաղ ենք տալիս կտրատված կանաչ սոխ ու խնձոր 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

  1. xndrum em patasxaneq, chsht em nkatel? nkarum voch te xndzor e , ayl gazar ? shnorhakalutyun

    1. Եթե տապակելու նկարի մասին է, ապա տապակված սոխի գույնն է, փոքր ինչ փոխված՝ լուսավորության և նկարելու անկյան պատճառով:
      Եթե ուշադիր լինեք, հաջորդ պատկերում արդեն սոխի և խնձորի գույներն ավելի բնական են:
      Խորհուրդ ենք տալիս անպայման պատրաստել ապուրը: Իսկապես համեղ է 🙂

  2. Kuzenai patrastel ays apure bayts miqitch kaskatseli e vorovhetev asum eq vor soxits u xndzorits batsi urich votchintch tchka bayts nuynisk 5-erord nkarum apure dexin é karri tchka apuri medj ?????

    1. Բարև Ձեզ Յանա ջան: Մենք տվյալ դեպքում օգտագործել ենք դեղին ոսպ, այդ իսկ պատճառով էլ գույնն ավելի արտահայտիչ է, բայց դուք կարող եք սովորական ոսպ օգտոգործել, ինչպես նաև քարրի 🙂

      1. Դեղին գույնի ՙմեղավորը՚ ոսպն է, որոշ չափով՝ տապակած սոխը և կարագը:

    1. Այդ դեպքում կարող եք համեմունքներ օգտագործել 🙂

  3. Ես պատրաստել եմ տավարի արգանակով, շատ համեղ է շատ շատ, վերջում ավելացրել եմ մսի ամբողջական կտորները։

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *