
- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 10 minutes
- Cook Time: 20 minutes
Չամիչով շոռակարկանդակ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Կաթնաշոռը խառնել շաքարավազի հետ, ավելանել ձուն և ալյուրը: Ամբողջը լավ խառնել:

- Ավելացնել չամիչը և լավ խառնել կաթնաշոռային զանգվածը:

- Ստացված զանգվածից վերցնել 1 գդալ, վրան ալյուր ցանելով կլորացնել, որ ստացվի գունդ, այնուհետև զգուշությամբ մի փոքր տափակեցնել 1.5սմ հաստության չափով:
Կարկանդակները շարել թավայի վրա, տապակել 2 կողմից միջին կրակի վրա մինչև նրանց ոսկեգույն երանգ ստանալը:

- Պատրաստի կարկանդակները թողնել հովանան, ապա վրան շաղ տալ շաքարի փոշի: Կարելի է մատուցել թարմ մրգերի և հատապտուղների հետ:

Շոռակարկանդակը բոլորիս հայտնի տվորոժնիկն է: Այն շատ հարմար է նախաճաշի համար, և դուր է գալիս թե’ մեծերին, թե’ փոքրերին:
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: