
Չորացրած սմբուկ ձմռան համար
Բաղադրիչներ
- սմբուկ - ըստ ճաշակի
Քայլերի հաջորդականություն
- Սմբուկի մի մասը կեղևով ենք կտրաստում, իսկ մյուս մասը՝ ոչ։

- Չորացնում ենք արևի տակ կամ ջեռոցում։

- Որպեսզի սմբուկները չփչանան, պահում ենք այն չոր ու տաք տեղում։

- Չորացրած սմբուկը ձմռան համար պատրաստ է։ Լցնում ենք կտորե տոպրակների մեջ ու պահում ենք։

Չորացրած սմբուկը ձմռանը կարելի է օգտագործել աղցաններ պատրաստելիս։
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: