Չրերով և դարչինով ռուլետ

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Չրերով և դարչինով ռուլետ

Այս ռուլետի հիմքում իտալական խոհանոցի «Serpentone delle monache» բաղադրատոմսն է, որը թարգմանաբար նշանակում է «Միանձնուհիների Օձը»։ Իտալիայում այսպիսի ռուլետ պատրաստելիս գալարաձև տեսք են տալիս և բալով ու ընկույզով պատկերում օձի աչքերն ու լեզուն 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *