
        
        
        Պանրով ու խոզապուխտով պիրոգ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Ձուն հարում ենք առանց հարիչի, վրան լցնում ենք փխրեցուցիչը, աղը, կեֆիրը և շարունակում խառնել:

 - Կամաց-կամաց ավելացնում ենք ալյուրը, որպեսզի ստացվի միասեռ զանգված:

 - Պանիրն անցկացնում ենք քերիչով:

 - Խոզապուխտը խորանարդաձև կտրտում ենք:

 - Պանիրը, կանաչին, խոզապուխտը լցնում ենք ստացված զանգվածի մեջ:

 - Ստացված զանգվածը լցնում ենք կարագապատ ձևամանի մեջ ու 40 րոպե եփում ջեռոցում միջին ջերմությամբ:

 
Պանրով ու խոզապուխտով պիրոգը պատրաստ է: Բարի վայելում:
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
				        
											
											
											
											
											
															
															
															
Nereceq inch chapsi lini dzevaman?
Սիրելի Թենի, կարող եք օգտագործել 20 սմ տրամագծով ձևաման: 🙂