
Պանրով ու խոզապուխտով պիրոգ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Ձուն հարում ենք առանց հարիչի, վրան լցնում ենք փխրեցուցիչը, աղը, կեֆիրը և շարունակում խառնել:

- Կամաց-կամաց ավելացնում ենք ալյուրը, որպեսզի ստացվի միասեռ զանգված:

- Պանիրն անցկացնում ենք քերիչով:

- Խոզապուխտը խորանարդաձև կտրտում ենք:

- Պանիրը, կանաչին, խոզապուխտը լցնում ենք ստացված զանգվածի մեջ:

- Ստացված զանգվածը լցնում ենք կարագապատ ձևամանի մեջ ու 40 րոպե եփում ջեռոցում միջին ջերմությամբ:

Պանրով ու խոզապուխտով պիրոգը պատրաստ է: Բարի վայելում:
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Nereceq inch chapsi lini dzevaman?
Սիրելի Թենի, կարող եք օգտագործել 20 սմ տրամագծով ձևաման: 🙂