Սթեյք “Ռիբայ”

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Սթեյք Ռիբայ

Մատուցելուց առաջ սթեյք “Ռիբայ”-ը պետք է մի փոքր հանգստանա: Այդ դեպքում այն ավելի հյութեղ կլինի:

 

—–

Ի դեպ՝

Սթեյքի այս տեսակի անվանումը եկել է այստեղ օգտագործվող տավարի մսի կտորի անվանումից՝ “ribeye” (rib`կողոսկր, որտեղից որ վերցվում է միսը և “eye”՝ աչք՝ համապատասխան կտրված մսի ձևին):

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *