
        
        
        Սմբուկով ու պանրով ռուլետ
Քայլերի հաջորդականություն

- Սմբուկները բաժանում ենք երկու հավասար մասերի, որոնցից յուրաքանչյուրն էլ իր հերթին՝ երկարավուն շերտերի։

 - Մայոնեզին ավելացնում ենք ճզմած սխտորն ու խառնում ենք։

 - Պանիրն անցկացնում ենք քերիչով։

 - Սմբուկները մոտ 5 րոպե տապակում ենք բուսայուղով լի տապակի մեջ։

 - Շրջում ենք մյուս կողմի վրա ու ևս 5 րոպե տապակում ենք։

 - Պատրաստ լինելուց հետո սմբուկները դնում ենք թղթե անձեռոցիկի վրա, որպեսզի ավելորդ յուղը դուրս գա։

 - Այժմ ձևավորում ենք ռուլետները։ Սմբուկի շերտը պատում ենք մայոնեզով։

 - Սմբուկի լայն կողմի վրա լցնում ենք 1թ/գ քերած պանիր։

 - Սմբուկը ռուլետանման փաթաթում ենք՝ սկսած լայն հատվածից։

 
Զարդարում ենք կանաչիով ու մատուցում ենք տաք կամ սառը վիճակում։
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
				        
											
											
											
											
											
															
															
															
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: