
- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 30 minutes
- Cook Time: 25 minutes
Սնկով Ժուլիեն թավայի մեջ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Սնկերն ու սոխը բուսայուղով տապակում ենք: Կաթի մեջ մաղում ենք ալյուրը, ավելացնում աղն ու պղպեղը և լավ խառնում ենք: Լցնում ենք սնկերի վրա և մարմանդ կրակին եփում 10-15 րոպե:

- Պանիրը քերում ենք, լցնում Ժուլիենի վրա և փակ կափարիչով եփում ևս 5 րոպե:

- Ահա և վերջ:

- Մատուցում ենք:

Կարճ ժամանակում ստացանք անչափ համեղ Ժուլիեն 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: