
        
        - Yield: Անմիջապես
 - Prep Time: 10 minutes
 - Cook Time: 15 minutes
 
Սուրճ Bicerin
Բաղադրիչներ
- կաթ - 250մլ
 - շոկոլադ սև - 90գր
 - սուրճ սև - 200մլ (էսպրեսո)
 - սերուցք 30-35% յուղայնությամբ - 100մլ
 
Քայլերի հաջորդականություն
- Լցնում ենք կաթը կաթսայի մեջ, ավելացնում ենք կտրատված շոկոլադն ու դնում կրակի վրա, հասցնում եռման աստիճանի(անընդհատ հարելով զանգվածը ձեռքի հարիչով) և հանում կրակի վրայից:

 - Պատրաստում ենք էսպրեսոն:
 - Ապա թափանցիկ բաժակի 1/3 մասը լցնում ենք շոկոլադե զանգվածը, ապա զգուշությամբ ավելացնում ենք պատրաստի էսպրեսոն, որպես երկրորդ շերտ:

 - Հարում ենք սերուցքը:
Բաժակի մեջ, որպես երրորդ շերտ լցնում ենք հարած սերուցքը և մատուցում:

 
Մատուցելիս սուրճ Bicerin-ի վրա շաղ տվեղ քերած շոկոլադ 🙂
				        
											
											
											
											
											
															
															
															
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: