Սպիտակաձավարով թխվածք

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Սպիտակաձավարով թխվածք

Օշարակի փախարեն սպիտակաձավարով թխվածքը կարելի է պատել նաև շաքարափոշիով, սակայն այս դեպքում այն կունենա ոչ այնքան ընդգծված կիտրոնի բույր:

Այս թխվածքը ձմռանը պատրաստելու հնարավորությունը բաց չթողնելու համար ամռանը կարոլի է հատուկ տոպրակների մեջ կորիզահանված բալ սառեցնել: Չէ՞ որ ձմռան ցիտրուսային մրգերի մեջ բալն առավել էֆեկտային կդիտվի: 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *