Սև հաղարջով մակարոն

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Սև հաղարջով մակարոն

Պատրաստի մակարոնները թողնում ենք սառնարանում մինչև 8 ժամ, որպեսզի գան ճիշտ վիճակի:

—–

Ի դեպ՝

Պետք չէ շփոթել ֆրանսիական մակարոն քաղցրավենիքը մակարուն թխվածքաբլիթների հետ, որոնք տարածված են ԱՄՆ-ում:

Մակարոնը թեթև աղանդեր է, որն իրենից ներկայացնում է միջուկով միմյանց կպած երկու կլոր փխրուն թխվածքաբլիթ: Ուտեստի առաջացման վայրի շուրջ մինչ այժմ վիճում են Իտալիան և Ֆրանսիան:

Իսկ այ ԱՄՆ-ում պատրաստվող մակարունը ընկույզեղենի կամ կոկոսի փոշիով թխվածքաբլիթ է, որի վրա երբեմն պատրաստի վիճակում լցվում է նաև շոկոլադ:

 

Մակարոնը (ֆր. macaron) ֆրանսիական

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *