Վրացական հալվա

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Վրացական հալվա

Այս անգամ բացահայտեցինք վրացական հալվա պատրաստելու գաղտնիքը 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

  1. Շաաաատ համեղիկ ստացվեց)))) Նյամ նյամ…. Շատ շնորհակալություն.

    1. Բարև Ձեզ, Զոյա ջան կարող եք նաև ընկույզ օգտագործել 🙂

    1. Բարև Ձեզ, ցանկալի է հենց կարագ ավելացնել, սակայն, եթե ձեթ եք ուզում օգտագործել՝ վերցրեք 250-260 մլ 🙂

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *