Տանձով և ընկույզով տորթ

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Տանձով և ընկույզով տորթ

Ի դեպ, կրեմը պատրաստելիս պետք է ուշադիր լինել, որ սերուցքն ու կրեմն իրար խառնելուց, կրեմը ոչ թե տաք կամ գոլ լինի, այլ ամբողջությամբ սառած։ Իսկ նախնական փուլում ապահովության համար դեղնուցներին 1 թ/գդ եգիպտացորենի ալյուր կարելի է ավելացնել։ Ժելատինն էլ սառը ջրի մեջ թրջելուց հետո պետք է լավ քամել։ 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *