
- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 20 minutes
- Cook Time: 25-30 minutes
Տարտալետկա ոլոռից՝ լցոնված կաթնաշոռով
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Ոլոռի վրա 1:2 հարաբերականությամբ ջուր ենք լցնում և խաշում մինչև փափկելը:
Ձկան ֆիլեն կտրատում ենք, կիտրոնի հյութը, աղը, պղպեղն ու բուսայուղը խառնում ենք և լցնում ձկան կտորների վրա:

- Եթե ոլոռի մեջ ջուր է մնացել, քամում ենք:

- Ոլոռը, ալյուրն ու աղը լցնում ենք բլենդերի մեջ ու հարում: Պետք է ստանանք փափուկ խմոր:

- Ձեռքերով տարտալետկաներ ենք ձևավորում և դնում ձևամանի մեջ ու թխում 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 10 րոպե:

- Հանում ենք, լցնում կաթնաշոռը և ձկան փոքրիկ կտորները ու 10- 15 րոպեով տեղափոխում ջեռոց:

- Ահա և վերջ:

Ստացանք Ամանորյա տարտալետկա 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: