Թեղին հնդկահավի մսով և պիստակով

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Տերրին հնդկահավի մսով և պիստակով

Հնդկահավի մսով և պիստակով այս յուրահատուկ թեղինը խոստանում է իր համով ապշեցնել բոլորին 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

  1. Добрый день!Подскажите, пожалуйста, а фисташки солёные или сырые?

    1. Добрый день ? обычно просто натереть надо чуть, пару щепоток вполне достаточно будет. Просто свеже-натертый мускат всегда ароматнее. Но если нет, вполне сойдет и порошок ?
      Фисташки можно и так, и так, но по нашему вкусу соленые лучше ?

  2. И у Вас на картинке это целый мускатный орех?можно молотый добавить и примерно сколько?Спасибо?

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *