Տորթ “Թռչնի կաթ”

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Տորթ Թռչնի կաթ

Թռչնի կաթ պատրաստելիս, պետք չէ սպասել, որ այն ներծծվի, կարող ենք անմիջապես մատուցել, բայց եթե ժամանակ ունենք կարող ենք սառնարանում թողնել, որպեսզի սուֆլեն ավելի պնդանա 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

    1. Փխրեցուցիչ=разрыхлитель теста
      Վաճառվում է բոլոր խանութներում վանիլինի և այլ համեմունքերի բաժնում: Հեշտությամբ կարող եք այն ձեռք բերել:
      Ծայրահեղ դեպքում փխրեցուցիչ կարող եք տան պայմաններում էլ պատրաստել: Դրա  համար պետք է խառնեք 4թ/գդ ալյուրը, 2թ/գդ սոդան և 1թ/գդ լիմոնի աղը: Այնուհետև օգտագործեք տվյալ թխվածքի համար նախատեսված չափաքանակը:
      Փխրեցուցիչը օգնում է թխվածքին ավելի լավ բարձրանալ, ունենալ նուրբ և թեթև կառուցվածք:

  1. փխրեցուցիչը վտանգավոր բանա, էմուլգատրներ կան մեջը

    1. Փխրեցուցիչի չափավոր օգտագործումը չի կարող լինել վտանգավոր 🙂

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *