Տուշոնկա

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Տուշոնկա

Այսպիսով, բազմաեփ սարքի մեջ տուշոնկա պատրաստելը խնդիր չէ, միայն թե շոգեխաշելու ժամանակը նշված է 800 վատտ հզորությամբ բազմաեփ սարքի հաշվարկով 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

  1. barev dzes karoxek inc xorurt tal incpes erkar pahel yux@ halac isk ete ham@ sksum e poxel inc kareli e anel naxapes shnorhakal em patasxani hamar.

    1. Նարինե ջան, յուղը ինքնին երկար պահպանվող մթերք է: Տհաճ հոտի հնարավոր պատճառ կարող են լինել կողմնակի հոտերը՝ սառնարանի, պահարանի կամ մոտակայքում գտնվող մթերքների:

  2. barev dzes ha hamazayn em bayc kaparic@ drac u ankam kapac u drvac e xordanocum ham em arnum casacik inc anel nor sksvac ham@ poxelu hamar te uxaki tapel u verj tatikner@ cem hishum inc ein dnum yuxi mej miguce sox

    1. Ճիշտ պատրաստված հալած յուղը առանց սառնարանի կարող է պահպանվել տարիներ շարունակ, ընդ որում ժամանակի հետ համային և բուժիչ հատկությունները միայն ավելանում են:
      Եթե յուղը սկսել է համը փոխել, ամենայն հավանականությամբ, պատրաստվել է ոչ ճիշտ եղանակով, յուղի մեջ մնացել են կաթնային մասնիկներ, ինչի արդյունքում էլ բակտերիաների ներգործությամբ առաջացել է տհաճ հոտ:
      Առհասարակ, այո, խորհուրդ են տալիս այդ հոտը վերացնել սոխով, որոշ դեպքերում՝ խնձորով, սակայն չենք կարող ասել, թե որքանով կօգնի…
      Հաջորդ անգամ, պարզապես, աշխատեք պատրաստման տեխնոլոգիան պահպանել, և ոչ մի կաթնային մասնիկ չթողնել 🙂

  3. es haskaca bayc asem vor texnologiayov er halac ev hlun hlun tesk uni vocte saponi nman lav mersi vor im harcin patasxanecik

        1. Очень рады, что рецепт вам понравился 🙂

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *