Փախլավա

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Փախլավա

Պատրաստեցինք շատ հեշտ պատրաստվող և անչափ համեղ փախլավա 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

    1. Բարև Ձեզ Արմինե ջան, պետք է սառնարանում դնեք, իսկ, եթե սառցախցիկ եք տեղափոխում, պետք է ուշադիր լինեք, որ շատ չսառչի 🙂

  1. Es dzer kayqic shat shnorhakal em dzer kayqi nyuteri shnorhiv ews es pahi drutyamb ashxatum em xoharar apreq duq

    1. Անչափ շնորհակալ ենք Մհեր ջան, ցանկանում ենք Ձեզ մասնագիտական նոր բարձունքների հաղթահարում ^_^

  2. Ներեցեք, իսկ ձվի սպիտակուցները հենց այդպես ենք լցնում թե բեզե դարձրած ?

  3. Սիրելի Նորա, ձվի սպիտակուցները պետք չէ հարել ու բեզեի վերածել, այլ ընդամենը հարկավոր է խառնել: 🙂

    1. Սիրելի Սիմա, մեղրի հետ խառնում ենք մնացած 50 գր կարագը: 🙂

  4. Ներեցեք, շաքարի եւ մեղրի քանակությունը ճի՞շտ է նշված բաղադրատոմսում։ Ինձ թվում է քաղցրը քիչ կլինի։

    1. Սիրելի Շողեր, քանակությունները ճիշտ են նշված, սակայն եթե քաղցրի սիրահար եք, ապա կարող եք մեղրի ու շաքարավազի քանակն ավելացնել։ ։)

  5. սիրելի խոհարար իսկ ամեն խմորի վրա քսենք/?բուսայուղ նոր միջուկ լցնենք , թէ միայն միջուկ խմոին լցնենք ու էդպես հերթով

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *