
        
        
        Քաղցր նրբաբլիթ
Բաղադրիչներ
- ալյուր - 175 գր
 - կաթ - 250 մլ
 - ձու - 2 հատ
 - աղ - 1 պտղունց
 - շաքարավազ - 35 գր
 - բուսայուղ - 20 գր
 - խտացրած կաթ եփված - 75 գր
 - պանիր մասկարպոնե - 75 գր
 - թթվասեր - 100 գր (100%)
 - մուրաբա ելակի - ըստ ճաշակի
 - թխվածքաբլիթ - 15 գր
 
Քայլերի հաջորդականություն
- Կաթն ու ձվերը թիակով լավ խառնում ենք, ավելացնում ալյուրը, բուսայուղը, աղն ու 35 գր շաքարավազը:

 - Տապակում ենք բուսայուղապատ տապակում 45 վայրկյան, այնուհետև շրջում և տապակում ևս 30 վայրկյան:

 - Խառնում ենք եփած խտացրած կաթը, մասարպոնեն ու թթվասերը:

 - Քսում ենք նրբաբլիթներին և զգուշությամբ փաթաթում:

 - Ահա այսպես:

 - Վրան ելակի մուրաբա ենք լցնում և մատուցում:

 
Քաղցր, համեղ ու գեղեցիկ նրբաբլիթ , որից ոչ մեկ չի հրաժարվի 🙂
				        
											
											
											
											
											
															
															
															
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: