
        
        - Yield: Անմիջապես
 - Prep Time: 30 minutes
 - Cook Time: 35-40 minutes
 
Հավի բդիկներ մեղրի մարինադով
Բաղադրիչներ
- հավի բդիկ - 1600 գր
 - մանանեխ - 30 գր
 - սոյայի սոուս - 3 ճ/գդ
 - աղ - 1 ճ/գդ
 - մեղր - 60 գր
 - սոուս լոլիկի - 2 ճ/գդ (կծու)
 - սխտոր - 4 պճեղ
 - բուսայուղ - տապակելու համար
 
Քայլերի հաջորդականություն
- Պատրաստում ենք մարինադը։ Ամանի մեջ ենք լցնում մանանեխը, սոյայի սոուսը, մեղրը, աղը և լոլիկի կծու սոուսը։ Սխտորը մաքրում ենք, ճզմում և լցնում զանգվածի մեջ։ Մարինադի համար պատրաստվող սոուսը խառնում ենք, որպեսզի համասեռ դառնա։ Մարինադը պատրաստ է։

 - Անցնում ենք հավի բդիկներին։ Բդիկների վրա մարինադ ենք լցնում և լավ խառնում ենք։ 30 րոպե թողնում ենք սենյակային ջերմաստիճանում, որպեսզի բդիկները մարինացվեն։ Այդ ընթացքում մի քանի անգամ խառնում ենք։

 - Ժամանակը լրանալուն պես, բդիկները շարում ենք յուղապատ տապակի մեջ։

 - Եփում ենք նախապես մինչև 190 աստիճան տաքացրած ջեռոցի մեջ` մինչև կարմրեն։

 - Ահա պատրաստ է:

 - Բարի ախորժակ:

 
Մեղրով շատ համեղ հավի բդիկներ, որը մատուցում ենք տաք վիճակում` ցանկացած խավարտի հետ 🙂
				        
											
											
											
											
											
															
															
															
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: