
        
        - Yield: Անմիջապես
 - Prep Time: 20 minutes
 - Cook Time: 15 minutes
 
Օլադի հոլանդական ձևով
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Չափաբաժինները` 4:
Ձվերը լցնում ենք ամանի մեջ և հարում ենք, ավելացնում ենք կաթը և շաքարավազը, լավ խառնում ենք։ Ավելացնում ենք դարչինը, կիտրոնի կեղևը և վանիլինը, ևս մեկ անգամ խառնում ենք:

 - Լցնում ենք փխրեցուցիչի հետ հարած ալյուրը, խառնում ենք և 20-30 րոպե հանգիստ թողնում։

 - Այդ ընթացքում, հատապտուղները, շաքարավազը,  քացախն ու վանիլինը լցնում ենք թավայի մեջ և դնում ենք թույլ կրակի վրա։

 - Հատապտղային սոուսը հասցնում ենք եռման աստիճանի, կրակից վերցնում ենք և թավան կափարիչով ծածկում։ Մեծ թավան դնում ենք միջին ուժեղության կրակի վրա, ոչ մեծ գդալով թավայի մեջ օլադիներ ենք ձևավորում և երկու կողմից տապակում` մինչև ոսկեգույն երանգ ստանանք։

 - Պատրաստի օլադիները դնում ենք ամանի մեջ, վրան հատապտղային սոուս ենք լցնում և մատուցում։

 - Ահա և վերջ:

 
Օլադի պրոֆֆերչես` համեղ հոլանդական նախաճաշ, որը կարող եք մատուցել թթվասերի կամ սերուցքի հետ 🙂
				        
											
											
											
											
											
															
															
															
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: