
        
        - Yield: Անմիջապես
 - Prep Time: 5 minutes
 - Cook Time: 10 minutes
 
Բալով լիմոնադ
Բաղադրիչներ
- 1,5լ ըմպելիքի համար՝
 - օշարակ բալի - 100մլ
 - կիտրոն - 1 հատ մեծ
 - նարինջ - 2 հատ
 - անանուխ - 3-4 ճյուղ
 - սառույցի խորանարդիկ
 - ջուր գազավորված
 
Քայլերի հաջորդականություն
- 1 նարինջի կեսը և կիտրոնի 1/4-րդ մասը կտրատում ենք շերտերով:

 - Իսկ մրգերի մնացած մասից քամում ենք հյութը:

 - Ձեռքերի մեջ թեթևակի տրորում ենք անանուխի տերևները:
 - Գրաֆինի մեջ լցնում ենք կտրատված մրգերը և դրանցից քամված հյութը, օշարակը, անանուխի տերևները:

 - Այնուհետև լցնում ենք սառույցի խորանարդիկները մինչև գրաֆինի կեսը, իսկ մնացած մասը լրացնում ենք գազավորված ջրով:
Անհրաժեշտության դեպքում ավելացնում ենք մի քիչ էլ օշարակ մինչև քաղցրության ցանկալի աստիճանը:
Կարելի է օգտագործել նաև չգազավորված ջուր, սակայն ամառվա տապին գազավորվածը ավելի թարմեցնող է լինում:

 
Երբ բալով լիմոնադն արդեն պատրաստ է, այն կարող եք մատուցել նաև բալի երկու հատիկներով, որոնք կախված են բաժակից:
Փնտրեք մեր կայքում նաև մյուս մրգային լիմոնադները, և ամեն անգամ զարմացրեք ձեր հյուրերին դրանց բազմազանությամբ: 🙂
				        
											
											
											
											
											
															
															
															
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: