
        
        - Yield: 15 րոպե անց
 - Prep Time: 15 minutes
 - Cook Time: 15 minutes
 
Շամպինիոն պանրով և բեկոնով
Բաղադրիչներ
- բեկոն - 200 գր
 - պանիր - 100 գր
 - հնդկական ընկույզ - կես բաժակ
 - մաղադանոս - 2 ճյուղ
 - սխտոր - 3 պճեղ
 - աղ - 1 պտղունց
 - պղպեղ սև - ըստ ճաշակի
 - սունկ շամպինիոն - 300 գր
 
Քայլերի հաջորդականություն
- Շամպինիոնի ոտիկներն առանձնացնում ենք և թավայի մեջ տապակում:

 - Պատրաստում ենք միջուկը: Հնդկական ընկույզը մանրացնում ենք, պանիրն անցկացնում քերիչով, մաղադանոսը կտրատում ենք, սխտորը ճզմում և աղ ու պղպեղ ցանում: Զանգվածը խառնում ենք ու լցոնում սունկը:

 - Բեկոնով փաթաթում ենք և եփում նախօրոք 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 15 րոպե:

 - Ահա և վերջ:

 
Պանրով և բեկոնով շամպինիոն պատրաստելը շատ քիչ ժամանակ է պահանջում, այնպես որ անցնում ենք գործի 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
				        
											
											
											
											
											
															
															
															
Здравствуйте, скажите пожалуйста (индийский орех это кешью?
Здравствуйте, да это кешью 🙂
Спасибо огромное !!!я довно в вашем группе как же вы успеваете б новые, вкусные и интересные рецептики выложить и отвечать на все вопросы ваших подписчиков ! Ещё раз огромное спасибо что есть ваша группа !!!
Спасибо огромное !!!
Я довно в вашем группе как же вы успеваете б новые, вкусные и интересные рецептики выложить и отвечать на все вопросы ваших подписчиков ! Ещё раз огромное спасибо что есть ваша группа !!!
Cпасибо вам, что доверяйте нам 🙂