
- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 25 minutes
- Cook Time: 10 minutes
Օլադի սև թոքով
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Սև թոքի թաղանթները մաքրում ենք, իսկ ավելի համեղ լինելու համար առնվազն 3-4 ժամ թողնում ենք կաթի մեջ: Ավելացնում ենք կտրատած գլուխ սոխն ու կանաչ սոխը:

- Բլենդերով հարում ենք, դարձնում համասեռ խյուս: Ավելացնում ենք ձվերն ու ալյուրը:

- Ձեռքի հարիչով լավ խառնում ենք, ավելացնում ենք մի քիչ կտրատած կանաչ սոխ:

- Օլադին տապակում ենք թավայում, բուսայուղով՝ լցնելով մետաղյա օղակների մեջ:

- Երկու կողմից տապակում ենք մինչ կարմրելը:

- Ահա և վերջ:

Սև թոքով այս համեղ օլադին մատուցում ենք կարտոֆիլի խյուսի ու սնկով սոուսի հետ: Վերջինս պատրաստելու համար կտրատած շամպինիոնները տապակում ենք, ավելացնում մի քիչ սերուցք, եփում մինչ հեղուկի գոլորշիանալը և համեմում աղով ու պղպեղով 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: