
        
        - Yield: Անմիջապես
 - Prep Time: 25 minutes
 - Cook Time: 25 minutes
 
Աղցան ”Զատիկի բույն”
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Հավի ֆիլեն աղաջրի մեջ եփում ենք: Ձվերն ու լորի ձվերը խաշում ենք և կեղևազրկում: Սոխը երկար-երկար կտրատում ենք, վրան ջուր լցնում և մի քիչ այդպես թողնում: Կարտոֆիլը նույնպես երկար-երկար կտրատում ենք:

 - Կարտոֆիլները տապակում ենք, դնում ենք անձեռոցիկի վրա, որպեսզի բուսայուղը դուրս գա:

 - Կանաչիները կտրատում ենք, հավի ձվերն ու պանիրն անցկացնում քերիչով:

 - Հավի ֆիլեն և վարունգները կտրատում ենք:

 - Մեծ մատուցվող ամանի մեջ լցնում ենք սոխը (ջուրը թափում ենք), վրան լցնում հավի ֆիլեն և քսում ենք մայոնեզը: Վրան շարում ենք վարունգները:

 - Կրկին մայոնեզ ենք քսում և լցնում հավի ձվերը:

 - Լցնում ենք պանիրն այնպես, որ մեջտեղը մի փոքր խորություն առաջանա:

 - Լցնում ենք կանաչին:

 - Կողքերը շարում ենք կարտոֆիլները:

 - Լորի ձվերը 2 մասի ենք բաժանում: Հանում ենք դեղնուցները, ավելացնում մի փոքր մայոնեզ, հալած պանիր և կանաչի ու պատառաքաղով խառնում ենք: Զանգվածը լցնում ենք լորի ձվերի մեջ:

 - Զարդարում ենք աղցանը և մատուցում:

 
Յուրահատուկ աղցան , որը կդառնա Զատիկի զարդը 🙂
				        
											
											
											
											
											
															
															
															
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: