
        
        - Yield: 3 ժամ անց
 - Prep Time: 35 minutes
 - Cook Time: 20 minutes
 
Եփած խտացրած կաթով տորթ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Պատրաստում ենք խմորը: Կաթի փոշին անընդհատ խառնելով մոտ 3 րոպե տապակում ենք, մինչև ոսկեգունելը:

 - Կաթի փոշին, վարսակի փաթիլները, կաթն ու շաքարավազը լավ խառնում ենք, ավելացնում փխրեցուցիչը և մի քիչ հանգիստ թողնում:
Այս ընթացքում առանձնացնում ենք ձվի դեղնուցները սպիտակուցներից: Դեղնուցները լցնում ենք խմորի մեջ և լավ հարում: Սպիտակուցները վանիլինի հետ հարում ենք և լցնում խմորի մեջ:
Թխում ենք 15-20 րոպե նախօրոք 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում, ինչից հետո էլ խմորը 4 մասի ենք բաժանում:

 - Պատրաստում ենք կրեմը: Կաթի փոշին 2-3 րոպե տապակում ենք, ավելացնում վանիլինն ու շաքարավազը և 7-8 րոպե՝ անընդհատ խառնելով կրկին տապակում:

 - Կրեմը վերցնում ենք կրակից, քսում խմորներին, որոնք էլ շարում ենք իրար վրա:

 - Տորթը 2-3 ժամ հանգիստ ենք թողնում, վրան կրեմ ենք լցնում, ըստ ճաշակի զարդարում և մատուցում:

 - Ահա և վերջ:

 
Համեղ տորթ , որը միանշանակ, դուր կգա Ձեզ 🙂
				        
											
											
											
											
											
															
															
															
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: