
- Yield: 35
- Prep Time: 30 minutes
- Cook Time: 30 minutes
Կաթնաշոռով և չամիչով թխվածք
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Չամիչի վրա եռման ջուր ենք լցնում և մի քանի րոպե այդպես թողնում:
Կաթնաշոռը, ձուն ու թթվասերը լավ խառնում ենք, ավելացնում շաքարավազը, լայմի հյութն ու քերած կեղևը: Այնուհետև ավելացնում ենք ալյուրն ու փխրեցուցիչը և զանգվածը լավ խառնում ենք:

- Այս ամենից հետո ավելացնում ենք քամած չամիչները:

- Խմորը լցնում ենք յուղաթղթապատ ձևամանի մեջ և թխում նախօրոք 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 30-35 րոպե:

- Ահա և վերջ:

- Վայելում ենք:

Համեղ թխվածք պատրաստելու ժամանակն է 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Փորձեցի բայց չստացվեց