
        
        - Yield: 5-8 ժամ անց
 - Prep Time: 25 minutes
 - Cook Time: 25 minutes
 
Կաթնաշոռային սուֆլե
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Ժելատինը լցնում ենք մեկ բաժակ սառը ջրի մեջ և թողնում 30 րոպե, որպեսզի ուռչի: Այնուհետև լցնում ենք կաթը, կակաոն ու մեղրը և մարմանդ կրակին եփում այնքան, մինչև ստանանք համասեռ զանգված: Վերջում ավելացնում ենք կաթնաշոռն ու զանգվածը լավ խառնում:

 - Զանգվածը լցնում ենք բլենդերի մեջ և լավ հարում:

 - Այնուհետև սուֆլեն լցնում ենք ձևամանի մեջ և ողջ գիշեր թողնում սառնարանում:

 
Ստացանք յուրահատուկ սուֆլե 🙂
				        
											
											
											
											
											
															
															
															
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: