
        
        - Yield: Անմիջապես
 - Prep Time: 30 minutes
 - Cook Time: 15-20 minutes
 
Քունջութով և մեղրով հավի միս
Բաղադրիչներ
- հավի ֆիլե - 500 գր
 - քունջութ - 50 գր
 - սոյայի սոուս - 50 մլ
 - մեղր - 2 ճ/գդ
 - կոճապղպեղ (имбирь) - ըստ ճաշակի
 - սխտոր - 1 պճեղ
 - ձիթայուղ - 3 ճ/գդ
 - աղ - ըստ ճաշակի
 - պղպեղ սև - ըստ ճաշակի
 - կանաչի - զարդարելու համար
 
Քայլերի հաջորդականություն
- Հավի ֆիլեն կտրատում ենք:

 - Սխտորը ճզմում ենք, իսկ կոճապղպեղը՝ անցկացնում քերիչով:

 - Սոյայի սոուսն ու մեղրը լցնում ենք ամանի մեջ, ավելացնում սխտորն ու կոճապղպեղը: Միսը լցնում ենք սոուսի մեջ, խառնում և 30 րոպեով տեղափոխում սառնարան, որպեսզի մարինացվի: Այս ընթացքում տապակում ենք քունջութը:
Այնուհետև բուսայուղապատ թավայի մեջ 10-15 րոպեով տապակում ենք միսը: Մարինադի կեսը լցնում ենք մսի վրա, ավելացնում աղն ու պղպեղը:

 - Միսը լցնում ենք մատուցվող ափսեի մեջ, վրան ավելացնում մնացած մարինադն ու քունջութը և ըստ ճաշակի կտրատած կանաչի ավելացնում:

 
Համեղ ու յուրահատուկ հավի միս ստացվեց 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
				        
											
											
											
											
											
															
															
															
Hamex er!!!
shat hamegh stacvec, shnorakalutyun.
Բարև ձեզ , ասեք խնդրում եմ կլինի միանգամից մարինադը լցնել ամբողջ մսի վրա և 30 րոպե անց տապակել, որ վերջում չավելացնեմ եփած մսին?
Շնորհակալություն)
Սիրելի Հելենա, իհարկե կարող եք: 🙂