
        
        - Prep Time: 10 minutes
 - Cook Time: 20 minutes
 
Կարրիով և ցուկինիով հավ
Բաղադրիչներ
- հավի փափկամիս - 500 գր
 - դդմիկ ցուկինի տեսակի - 700 գր
 - հեղուկ թթվասեր - 200 գր
 - սխտոր - 1 ատամիկ
 - կարրիի փոշի - 1 ճ/գ
 - բուսայուղ - 2 ճ/գ
 
Քայլերի հաջորդականություն
- Նախապատրաստում ենք բոլոր մթերքները: Հավի փափկամիսը խորանարդաձև կտրտում ենք:                                             

 - Դդմիկը կեղևահանում ենք և քերում խոշոր ատամնավոր քերիչով:                                                

 - Բուսայուղը տաքացնում ենք տապակում և փափկամիսը տապակում 3-5 րոպե՝ մինչև ոսկեգույն կեղևի ի հայտ գալը: Սխտորը մաքրում ենք ու դանակի հարթ ծայրով ճզմում կամ մանր կտրտում: Ավելացնում ենք հավի մսին ու 1 րոպե տապակում: Ավելացնում ենք կարրի փոշին:                                          

 - Բոլորը լավ խառնում ենք և ավելացնում քերած բանջարեղենը: 
 
 - Տապակի մեջ ենք լցնում թթվասերը:                        

 - Ուտեստը եռման ենք հասցնում, կրակն իջեցնում մինչև միջինից ցածրի և շոգեխաշում 15 րոպե:                                    

 - Ուտեստն ավելի հարմար է մատուցել խաշած բրնձով: Ցանկության դեպքում կարելի է ավելացնել կարմիր կծու պղպեղ:                          

 
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
				        
											
											
											
											
											
															
															
															
շնորհակալություն բաղադրոմսի համար,անչա~փ համեղ էր:
Շնորհակալություն Ձեզ մեզ հետևելու համար: 🙂