
Լյարդ՝ գյուղական ձևով
Բաղադրիչներ
- խոզի լյարդ - 0,5 կգ
- սոխ - 1 հատ
- գազար - 1 հատ
- մայոնեզ - 1 ճ/գ
- բուսայուղ
- աղ
- աղացած սև պղպեղ
Քայլերի հաջորդականություն
- Լյարդը թաթախում ենք կաթի մեջ և թողնում մոտ մեկ ժամ:

- Այնուհետև՝ լյարդը բաժանում ենք փոքր կտորների և տապակում բուսայուղի մեջ ուժեղ կրակի վրա:

- Սոխը մանր կտրտում ենք, ապա գազարն անկացնում քերիչով:

- Լյարդը տապակելուց հետո մեղմացնում ենք կրակն ու ավելացնում 1 գդալ մայոնեզ:

- Ավելացնում ենք գազարն ու սոխը և 5 րոպե շոգեխաշում, որից հետո համեմում ենք աղով ու պղպեղով:

Ուտեստը կարելի է մատուցել կարտոֆիլի կամ սպագետտիի հետ:
Բարի ախորժակ:
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: