
Շոկոլադե կաթնային աղանդեր
Քայլերի հաջորդականություն
- Ժելատինը լցնում ենք 50 մլ կաթի մեջ և թողնում ենք, որ ուռչի:
Շոկոլադը մանր կտրատում ու լցնում ենք տարայի մեջ:

- Դոնդողը խառնում ենք մնացած կաթի հետ ու դնում ենք կրակի վրա՝ թողնելով այնքան, մինչև դոնդողը լուծվի:

- Շոկոլադը լցնում ենք դոնդողային զանգվածի վրա, թողնում ենք 5 րոպե, ապա հարում ենք բլենդերով միասեռ զանգված ստանալու համար:

- Այնուհետև լցնում ենք ֆորմաների մեջ:

- Թողնում ենք սառնարանում 3-4 ժամ, որից հետո կարող ենք մատուցել:

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: