
        
        
        Մանդարինի մուրաբա
Քայլերի հաջորդականություն
- Մանդարինները թրջում ենք ջրի մեջ մոտ 10-12 ժամ, որպեսզի դառնությունը վերանա:

 - Հանում ենք ջրից, ապա փայտիկի օգնությամբ անքեր ենք բացում, որպեսզի շաքարահյութը հավասարապես ներծծվի:

 - Մանդարինները բաժանում ենք երկու հավասար մասերի, հեռացնում ենք կորիզները:

 - Պատրաստում ենք շաքարահյութը, որի համար անհրաժեշտ շաքարավազն ու ջուրը լցնում ենք տարայի մեջ, խառնում ու դնում ենք կրակի վրա:

 - Շարունակում ենք խառնել շաքարահյութը՝ հասցնելով եռման աստիճանի:

 - Անջատում ենք կրակը, և մանդարինները լցնում ենք շաքարահյութի մեջ ու թողնում մինչև երեկո՝ 2-3 անգամ խառնելով:

 - Երեկոյան կրկին դնում ենք կրակի վրա, հասցնում ենք եռման աստիճանի ու 2-3 րոպե եփում ենք: Ապա անջատում ենք կրակն ու այդպես թողնում մինչև առավոտ:

 - Առավոտյան մանդարինները հանում ենք, իսկ շաքարահյութը կրկին հասնում ենք եռման աստիճանի ու եփում ևս 5 րոպե, մինչև պնդանա:

 - Տաք վիճակում լցնում ենք մաքուր ու չոր ստերիլիզացված բանկաների մեջ:

 
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
				        
											
											
											
											
											
															
															
															
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: