
Անանուխով լիմոնադ
Քայլերի հաջորդականություն

- Անանուխի պոչերը հեռացնում ենք ու մանր կտրատում։

- Կիտրոնը հյութը քամում ենք։

- Ջրով լի կաթսայի մեջ լցնում ենք անանուխն ու կիտրոնի կեղևը։

- Կաթսան դնում ենք կրակի վրա և ավելացնում ենք շաքարավազը, հասցնում ենք եռման աստիճանի ու 2-3 րոպե եփում ենք թույլ կրակի վրա։

- Ստացված հեղուկը սառեցնում ու քամում ենք։ Ավելացնում ենք կիտրոնի հյութն ու թողնում ենք, որ սառչի։

- Անանուխով լիմոնադը մատուցում ենք անանուխի փոքրիկ ճյուղով ու սառույցի խորանարդիկներով։

Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: