
- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 60 minutes
Ռիզոտտո բադի մսով
Բաղադրիչներ
- բադի կրծքամիս - 50 գր
- բրինձ - 60 գր
- պանիր պարմեզան - 20 գր
- ձիթայուղ - 20 գր
- աղ - 1 պտղունց
- աղացած սև պղպեղ - 1 պտղունց
- կանաչի - ըստ ճաշակի
- մսի համեմունքներ - ըստ ճաշակի
Քայլերի հաջորդականություն
- Բադի միսը եփում ենք, ապա արգանակի մեջ լցնում ենք բրինձն ու եփում ենք։

- Ավելացնում ենք միսը։

- Ապա ավելացնում ենք ձիթայուղը, պանիրն ու կանաչին։

- Ռիզոտտոն պատրաստ է։ Լցնում ենք մատուցվող ափսեի մեջ, զարդարում ենք ըստ ցանկության ու մատուցում ենք։

Բարի ախորժակ։
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: