
- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 30 minutes
Խմոր պելմենների համար
Քայլերի հաջորդականություն
- Ալյուրը մաղով անցկացնում ու լցնում ենք կաթսայի մեջ։

- Ավելացնում ենք աղն ու խառնում ենք։

- Ավելացնում ենք եռացրած ջուրը։

- Խառնում ենք այնքան, մինչև ջուրը վերջնականապես ներծծվի խմորի մեջ։

- Ստացվում է առաձգական խմոր։

- Խմորը 20-30 րոպե թողնում ենք, որ հասունանա ու հանգստանա։

- Խմորը պատրաստ է։

Խմորը հիանալի բացվում է, չի վնասվում։ Այն նույնիսկ կարելի է պահել սառցախցիկում, ապա օգտագործել։
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Nereceq isk kareli e xmorin shaqaravaz ev dzet avelacnel
Սիրելի Անահիտ, պելմենների խմորի այս բաղադրատոմսի մեջ շաքարավազ ու ձեթ ավելացնել հարկավոր չէ։։)