
        
        - Yield: Անմիջապես
 - Prep Time: 10 minutes
 
Սերուցքով ու զեֆիրով ելակ
Բաղադրիչներ
- ելակ - 300 գր
 - սերուցք 30-35% յուղայնությամբ - 200 մլ
 - զեֆիր - 60 գր
 - շաքարի փոշի - 1-3 ճ/գ
 - շոկոլադ սև
 
Քայլերի հաջորդականություն

- Զեֆիրները բաժանում ենք փոքր կտորների։

 - Ելակը լվանում ու չորացնում ենք, ապա կտրատում ենք։

 - Սերուցքը շաքարի փոշու հետ հարում ենք այնքան, որպեսզի ստացվի պինդ զանգված։

 - Այնուհետև ելակը լցնում ենք մատուցվող բաժակների մեջ։

 - Ավելացնում ենք զեֆիրը։

 - Վրան պատում ենք հարած սերուցով։

 - Ապա՝ կրկին ելակի ու սերուցքի շերտերով։

 - Շոկոլադն անցկացնում ենք քերիչով ու լցնում ենք դեսերտի վրա։

 
Այս համեղ դեսերտը նախատեսված է 2 հոգու համար։
Կարելի է մատուցել անմիջապես կամ համտեսել լավ սառեցնելուց հետո։
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
				        
											
											
											
											
											
															
															
															
Բարև Ձեզ, կներեք այս չափաբաժնով մոտ քանի՞ հատ է ստացվում…
Բարև Ձեզ, սիրելի Անահիտ, այս դեսերտը նախատեսված է 2 հոգու համար։ ։)