
Սալորի ջեմ
Քայլերի հաջորդականություն
- Սալորի կորիզը հեռացնում ենք։

- Շերտ-շերտ լցնում ենք թասի մեջ ու պատում շաքարավազով։

- 30-60 րոպե թողնում ենք, որպեսզի սալորի հյութը դուրս գա։

- Այնուհետև լցնում ենք կաթսայի մեջ ու դնում ենք կրակի վրա։ Հասցնում ենք եռման աստիճանի ու մոտ 40 րոպե եփում ենք։

- Ստացված զանգվածը կրակի վրայից հանում ու բլենդերով հարում ենք՝ վերածելով միասեռ զանգվածի։

- Այնուհետև կրկին դնում ենք կրակի վրա ու ևս 20 րոպե եփում ենք։ Ջեմը լցնում ենք ստերիլիզացած բանկաների մեջ, կափարիչով ամուր փակում ու թողնում ենք, որ սառչի։

- Սալորի ջեմը պատրաստ է։

Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: