ԲՈԼՈՐ ԲԱՂԱԴՐԱՏՈՄՍԵՐԸ
Ամանորյա թխվածք սառեցրած բալով և սուֆլեով
Աղցան լեզվով և ոլոռով
Կանապե ծովախեցգետնի ձողիկներով և բրոկոլիով
Ընկույզով տորթ իրիսային կրեմով
Տարտալետկա “Ծաղիկներ”
Հնդկահավի փափկամիս համեմունքներով
Թխվածք կիտրոնով
Հավ ՝ պատրաստված խաղողով և նուշով
Նախուտեստ տավարի մսով և գազարով
Տորթ «Նապոլեոն» մրգային կրեմով
Հավի բուդ՝ նարնջով և հազրեվարդով
Մեղրով բիսկվիթ ընկույզով և շոկոլադե ջնարակով