ԲՈԼՈՐ ԲԱՂԱԴՐԱՏՈՄՍԵՐԸ

Ամանորյա թխվածք սառեցրած բալով և սուֆլեով

Աղցան լեզվով և ոլոռով

Կանապե ծովախեցգետնի ձողիկներով և բրոկոլիով

Ընկույզով տորթ իրիսային կրեմով

Տարտալետկա “Ծաղիկներ”

Հնդկահավի փափկամիս համեմունքներով

Թխվածք կիտրոնով

Հավ ՝ պատրաստված խաղողով և նուշով

Նախուտեստ տավարի մսով և գազարով

Տորթ «Նապոլեոն» մրգային կրեմով

Հավի բուդ՝ նարնջով և հազրեվարդով

Մեղրով բիսկվիթ ընկույզով և շոկոլադե ջնարակով