ազնվամորի

թարգմանություն՝ на русском - малина, in English - raspberries

Ազնվամորի հատապտղի  լատինական անվանումը  (Rubus idaeus L) ծագել է հասուն պտուղների գույնից, որ նշանակում է կարմիր։

Ազնվամորին հասունանում է ամռանը և աշնան սկզբին, իսկ մնացած եղանակներին օգտագործելու համար ճիշտ կլինի այն սառեցնել կամ շաքարով կոնսերվացնել:

Այն շատ օգտակար և համեղ հատապտուղ է, պարունակում է մի շարք կարևոր վիտամիններ և միկրոէլեմենտներ: Ազնվամորուց ստացվում են հիանալի դեսերտներ և ըմպելիքներ:

Համալրեք Ձեր խոհանոցի կերակրացանկը մեր առաջարկած ազնվամորիով բաղադրատոմսերով:

տորթ-պավլովա
Տորթ «Պավլովա»
ազնվամորիով-պահածո-1
ԱԶՆՎԱՄՈՐԻՈՎ ՊԱՀԱԾՈ
ազնվամորիով-պաղպաղակ-1
Պաղպաղակ ազնվամորիով, շոկոլադով ու ընկույզով
ազնվամորիով բիսկվիթ-1
Կաթնաշոռով ու ազնվամորիով բիսկվիթ
վարսակի-փաթիլներով-դեսերտ-1
Վարսակի փաթիլներով ու ազնվամորիով դեսերտ
ազնվամորիով-սմուզի-1
Ազնվամորիով սմուզի
բանանով-ըմպելիք
Ազնվամորիով ու բանանով ըմպելիք
ազնվամորիով-դեսերտ-1
Ազնվամորիով ու սերուցքով դեսերտ 30 րոպեում
Տորթ-սուֆլե-1
Տորթ-սուֆլե
կոկոսով-տորթ-1
Կոկոսով ու ազնվամորիով տորթ
Բեզե սերուցքային միջուկով
Տորթ «Esterházy» նուշով
12...