ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
									
											Շոկոլադե կեքս Պահքի համար	
										
									
									
											Գազարով կարկանդակ	
										
									
									
											Պահքային կարկանդակներ կաղամբով	
										
									
									
											Պահքային թխվածքաբլիթներ	
										
									
									
											Տորթ «Պանչո»	
										
									
									
											Ամանորյա գլազուրապատ թխվածքաբլիթներ	
										
									
									
											Ջեմով թխվածքաբլիթներ	
										
									
									
											Կոճապղպեղով թխվածքաբլիթներ	
										
									
									
											Ամանորյա տնակ	
										
									
									
											Շոկոլադե աղանդեր «Ամանորյա գերան»	
										
									
									
											Ամանորյա նախուտեստ	
										
									
									
											Թխվածք «Փարիզ-Բրեստ»