անանուխ

թարգմանություն՝ на русском - мята, in English - mint

Տարբեր շրջաններում այն անվանում են անանուխ, դաղձ, նանա:

Այն համեղ և շատ օգտակար համեմունք է: Օգտագործվում է ըմպելիքների, թխվածքների, դեսերտների, աղցանների, խորտիկների, տաք կերակրատեսակների, ինչպես նաև ապուրների մեջ: Այսինքն՝ ամենուր:

Այն ուտեստին հաղորդում է թարմ և յուրօրինակ բույր:

Կարելի է օգտագործել ինչպես թարմ, այնպես էլ չորացված տարբերակով:

Անանուխ ամռանը վաճառվում է միրգ/բանջարեղենի կրպակներում, իսկ ձմռանը՝ չորացված վիճակում, մթերային խանութների համեմունքների բաժնում, ինչպես նաև դեղատներում:

Վստահ ենք, որ Ձեզ դուր կգան ստորը ներկայացված անանուխով բաղադրատոմսերը:

տորթ-պավլովա
Տորթ «Պավլովա»
կիտրոնով-պաղպաղակ-1
Կիտրոնով պաղպաղակ
ազնվամորիով-դեսերտ-1
Ազնվամորիով ու սերուցքով դեսերտ 30 րոպեում
շոկոլադե-ձու-1
Շոկոլադե ձու
անանուխով-լիմոնադ-1
Անանուխով լիմոնադ
elaki-muss
Ելակի մուսս
bazukov-kotlet
Բազուկով կոտլետ
Դդումով տորթ -մուսս
Ապուր մսային գնդիկներով և կանաչիով
Աղցան Թաբուլե
Սկումբրիա գրիլի վրա
Ռուլետ ոչխարի մսով
12...