ընկույզ

թարգմանություն՝ на русском - орех, in English - nut

Ընկույզը խոհարարության մեջ առանձնահատուկ տեղ է գրավում: Այն պարունակում է բազմաթիվ վիտամիններ՝ A, B1, В2, В12, В15, С, К, Е, РР, այդ պատճառով էլ հաճախ առողջության բարելավման համար խորհուրդ են տալիս ընկույզ շատ օգտագործել:

Այն օգտագործում են նախուտեստների ու աղցանների մեջ, սոուսներ, մակարողնեղեն պատրաստելու, ապուրներին առանձնահատուկ համ հաղորդելու ու յուրօրինակ թխվածներ ստանալու համար:

Փորձեք մեր առաջարկած ընկույզով ուտեստները՝

Շոկոլադե թխվածքաբլիթներ
Տանձով կարկանդակ Tarte Tatin
Կարմիր բազուկով և ընկույզով աղցան
Լցոնված խնձոր
Սմբուկով ռուլետ
Փխալի կանաչ լոբով
Ընկույզով տորթ նրբաբլիթներից
Փախլավա
Կարմիր կաղամբով աղցան
Թխվածքաբլիթ Դեղձ
Վրացական ապուր “Խարչո”
Ջնարակապատ փքաբլիթ
...10...1920