ընկույզ

թարգմանություն՝ на русском - орех, in English - nut

Ընկույզը խոհարարության մեջ առանձնահատուկ տեղ է գրավում: Այն պարունակում է բազմաթիվ վիտամիններ՝ A, B1, В2, В12, В15, С, К, Е, РР, այդ պատճառով էլ հաճախ առողջության բարելավման համար խորհուրդ են տալիս ընկույզ շատ օգտագործել:

Այն օգտագործում են նախուտեստների ու աղցանների մեջ, սոուսներ, մակարողնեղեն պատրաստելու, ապուրներին առանձնահատուկ համ հաղորդելու ու յուրօրինակ թխվածներ ստանալու համար:

Փորձեք մեր առաջարկած ընկույզով ուտեստները՝

բազուկով աղցան
Բազուկով, ընկույզով ու սալորաչրով աղցան
ընկույզով-էկլեր-1
Ընկույզով էկլեր
աղցան-քամած-մածունով-1
Աղցան քամած մածունով
բանանով-դեսերտ-1
Բանանով դեսերտ
կաթնաշոռով-կրեմ-1
Կաթնաշոռային կրեմ
աղցան-հավի-կրծքամսով
Աղցան «Ներշնչանք»
տորթ-Զեբր-1
Տորթ «Զեբր» թթվասերով
Հավով-ու-սալորաչրով-աղցան-1
Հավով ու սալորաչրով աղցան
աղցան-11
Աղցան «Մազուրկա»
տորթ-կրիա
Տորթ «Կրիա»
հավով-պաշտետ-1
Հավով պաշտետ
մյուսլի-1
Մյուսլի՝ սեփական ձեռքերով
...23...10...