թթվասեր

թարգմանություն՝ на русском - сметана, in English - sour cream

Այս կաթնամթերքը լայն տարածում ունի ամենուր: Թթվասերը լինում է մի քանի տեսակ՝ անյուղ, քիչ յուղայնությամբ, դասական և բարձր յուղայությամբ: Այն օգտագործում են ամենատարբեր ձևերով: Թթվասերը շատ համեղ է ուտել հացի հետ, սակայն խոհարարության մեջ այն լրացնում է մի շարք կերակուրներին ու թխվածքներին: Թթվասերով պատում են մսային ուտեստներն ու տեղադրում ջեռոցի մեջ, լայն կիրառում են աղցաններ ու զանազան թխվածներ պատրաստելու մեջ:

Վստահ ենք, որ Ձեզ դուր կգան ստորև ներկայացված թթվասերով բաղադրատոմսերը՝

ntbablitnerov-tort-ttvaserayin-kremov
Մեղրով տորթ
utest-msov-buyn
Ուտեստ ”Մսով բույն”
Տորթ ”Շոկոլադե նրբություն”
shokolade-vanilayin-keqs
Շոկոլադե-վանիլային կեքս
memexrov-tort-ttvaserayin-kremov
Մեղրով տորթ թթվասերային կրեմով
shokolade-hrabux
Տորթ ”Շոկոլադե հրաբուխ”
yurahatuk-qaxcrablit
Շոկոլադե քացրաբլիթ
katnashorov-chamichov-txvacq
Կաթնաշոռով և չամիչով թխվածք
arbac-bal
Տորթ ”Արբած բալ”
Հավ գարեջրով
bananov-tort
Բանանով տորթ առանց թխելու
brokoli-havi-msov
Բրոկոլի հավի մսով
...1011...20...