թթվասեր

թարգմանություն՝ на русском - сметана, in English - sour cream

Այս կաթնամթերքը լայն տարածում ունի ամենուր: Թթվասերը լինում է մի քանի տեսակ՝ անյուղ, քիչ յուղայնությամբ, դասական և բարձր յուղայությամբ: Այն օգտագործում են ամենատարբեր ձևերով: Թթվասերը շատ համեղ է ուտել հացի հետ, սակայն խոհարարության մեջ այն լրացնում է մի շարք կերակուրներին ու թխվածքներին: Թթվասերով պատում են մսային ուտեստներն ու տեղադրում ջեռոցի մեջ, լայն կիրառում են աղցաններ ու զանազան թխվածներ պատրաստելու մեջ:

Վստահ ենք, որ Ձեզ դուր կգան ստորև ներկայացված թթվասերով բաղադրատոմսերը՝

@nkuyzov-shokoladov-tort
Ընկույզով և շոկոլադով տորթ
panrov-blit
Պանրով բլիթ
mexrov-tort-salorachrov
Մեղրով տորթ սալորաչրով
katnashorov-txvacq
Կաթնաշոռով և չամիչով թխվածք
shokolade-@nkuzayin-mjukov-nrbablit
Շոկոլադե-ընկուզային միջուկով նրբաբլիթ
getnanushov-cheescake
Գետնանուշով չիզքեյք
shertavor-xmorov-xndzorov-tort
Շերտավոր խմորով և խնձորով տորթ
xndzorov-boxkov-axcan
Խնձորով և բողկով աղցան
kakachov-tort
Կակաչի սերմով տորթ
bananov-axander
Բանանով աղանդեր
pndukov-tort
Պնդուկով տորթ
kurze
Մսով ”Կուրզե”
...10...1213...20...