թթվասեր

թարգմանություն՝ на русском - сметана, in English - sour cream

Այս կաթնամթերքը լայն տարածում ունի ամենուր: Թթվասերը լինում է մի քանի տեսակ՝ անյուղ, քիչ յուղայնությամբ, դասական և բարձր յուղայությամբ: Այն օգտագործում են ամենատարբեր ձևերով: Թթվասերը շատ համեղ է ուտել հացի հետ, սակայն խոհարարության մեջ այն լրացնում է մի շարք կերակուրներին ու թխվածքներին: Թթվասերով պատում են մսային ուտեստներն ու տեղադրում ջեռոցի մեջ, լայն կիրառում են աղցաններ ու զանազան թխվածներ պատրաստելու մեջ:

Վստահ ենք, որ Ձեզ դուր կգան ստորև ներկայացված թթվասերով բաղադրատոմսերը՝

շոկոլադե-կեքս-1
Շոկոլադե կեքս համեղ կաթնաշոռային գնդիկներով
դդմիկով-ուտեստ-1
Դդմիկներ մսային միջուկով
ելակի-սոուսով-դեսերտ-1
Ելակի սոուսով դեսերտ
ելակով-կարկանդակ-1
Ելակով կարկանդակ
տորթ-Զեբր-1
Տորթ «Զեբր» թթվասերով
խնձորով-պիրոգ-1
Խնձորով պիրոգ թթվասերային կրեմով
ժելեով-տորթ-1
Կիվիով ու ժելեով տորթ
գազարով-աղցան-1
Գազարով, խնձորով ու չամիչով աղցան
կաթնաշոռային-ժելե-1
Կաթնաշոռային ժելե «Զեբր»
Հավով-ու-կարտոֆիլով-կարկանդակներ-1
Հավով ու կարտոֆիլով կարկանդակներ
կրծքամիս-բրոկոլիով-10
Հավի կրծքամիս բրոկոլիով
լավաշով-ծրար-1
Լավաշով ծրարներ
...34...10...