թթվասեր

թարգմանություն՝ на русском - сметана, in English - sour cream

Այս կաթնամթերքը լայն տարածում ունի ամենուր: Թթվասերը լինում է մի քանի տեսակ՝ անյուղ, քիչ յուղայնությամբ, դասական և բարձր յուղայությամբ: Այն օգտագործում են ամենատարբեր ձևերով: Թթվասերը շատ համեղ է ուտել հացի հետ, սակայն խոհարարության մեջ այն լրացնում է մի շարք կերակուրներին ու թխվածքներին: Թթվասերով պատում են մսային ուտեստներն ու տեղադրում ջեռոցի մեջ, լայն կիրառում են աղցաններ ու զանազան թխվածներ պատրաստելու մեջ:

Վստահ ենք, որ Ձեզ դուր կգան ստորև ներկայացված թթվասերով բաղադրատոմսերը՝

xtacrac-katov-yeghjyurner
Խտացրած կաթով եղջյուրներ
shokolade-krem-plombir
Շոկոլադե կրեմ-պլոմբիր
vanilayin-srchayin-txvacq
Սրճային և վանիլային թխվածք
ttvaserov-karkandak
Թթվասերով կարկանդակ
havi-msov-tortilya-1
Հավի մսով տորտիլյա
varshavyan-shorakarkandak
Վարշավյան շոռակարկանդակ
txvacqablitov-katnashorov-tort
Թխվածքաբլիթով և կաթնաշոռով տորթ
tort-eskimo
Տորթ Էսկիմո
elakov-tort
Թթվասերով և ելակով տորթ
meghrov-tort
Մեղրով տորթ
karamelayin-enkuzayin-krem
Կարամելային-ընկուզային կրեմ
txvacqablit-zebr
Թխվածքաբլիթ Զեբր
...89...20...