ինվերտային օշարակ (սիրոպ)
թարգմանություն՝ на русском - инвертный сироп, in English - invert syrup
Այս օշարակը շատ հեշտ է պատրաստվում: Հիմնական բաղադրիչներն են կիտրոնի աղը, շաքարավազը, սոդան ու ջուրը: Այս հրաշալի օշարակը սառնարանում կարող եք պահել 2-3 շաբաթ ու այն չի կորցնի իր համը: Պատրաստեք այն մեր առաջարկած բաղադրատոմսով, և օգտագործեք ըստ նշանակության:
Ինվերտային օշարակի օգնությամբ կարող եք փափկեցնել ու առավել համեղ դարձնել Ձեր տորթերն ու թխվածները, ինչպես նաև, շատ դեպքերում փոխարինել դրանով մեղրը, գլյուկոզան կամ թխկու օշարակը:
Այստեղ կարող եք գտնել բաղադրատոմսեր, որոնք առաջարկում է մեր Շեֆ խոհարարը:
![տորթ-սրտիկ](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2019/02/տորթ-սրտիկ.jpg)
Տորթ-մուսս Սրտիկ
![տորթ-պելե-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/05/տորթ-պելե-1.jpg)
Տորթ «Պելե»
![շոկոլադե-ձու-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/05/շոկոլադե-ձու-1.jpg)
Շոկոլադե ձու
![կաթնահունց-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/03/կաթնահունց-1.jpg)
Հայկական կաթնահունց
![snickers](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/05/snikers-7-420x400.jpg)
Սնիկերս
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/11/tort-mars-10-420x400.jpg)
Տորթ «Մարս»
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/10/tort-muss-simfonia-13-420x400.jpg)
Տորթ-մուսս «Սիմֆոնիա»
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/09/tort-cnndyan-17-1-420x400.jpg)
Ծննդյան տորթ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/08/fransiakan-axander-bushe-hapalasov-21-420x400.jpg)
Ֆրանսիական աղանդեր ”Բուշե” հապալասով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/08/glazur-marshmallow-fluff-5-420x400.jpg)
Գլազուր “MARSHMALLOW FLUFF”
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/08/tort-nrbutyun-9-420x400.jpg)
Տորթ «Նրբություն»
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/07/txvacq-the-enchanteur-7-420x400.jpg)
Թխվածք ”The enchanteur”