լոլիկ

թարգմանություն՝ на русском - помидор, in English - tomatoes

Լոլիկը շատ սննդարար ու համեղ բանջարեղեն է, որը պարունակում է A, D, E, C վիտամիններ, կալցիում, երկաթ, ֆտոր և այլն: Այն օգտագործում են  մի շարք կերակուրներ պատրաստելիս: Լոլիկներից պատրաստում են ամենատարբեր ապուրներ, սոուսներ, սենդվիչներ: Վերջիններս նաև շոգեխաշում և խորովում են, պատրաստում են աղցաններ ու մարինադներ: Լոլիկից նաև հյութ են պատրաստում, որը և օգտակար է, և համեղ: Այն կարող եք ձեռք բերել տարվա բոլոր եղանակներին:

Ծանոթացեք մեր առաջարկած բաղադրատոմսերին:

Աղցան թաբուլե
Մսային գնդիկներ լոլիկի սոուսի մեջ
Պիրոգ ձկով
Հունական ուտեստ ”Մուսակա”
Բանջարեղենային աղցան ֆետա պանրով
Բուլղարական աղցան
Կարմիր լոբով և չորահացով աղցան
Լոլիկով և ռուկոլայով աղցան
Իսպանական ապուր ՛՛Գասպաչո՛՛
Պեկինյան կաղամբով և լոլիկով աղցան
Մեքսիկական ապուր Albondigas
Մսով կծու ռագու
...910...